Nederlands  English  

Welkom bij Roukama Japparts, jouw onderdelen specialist voor Motorfietsen!
Wij leveren alles op het gebied van motoronderdelen, nieuw, gebruikt maar ook originele nieuwe onderdelen!

KIES MODEL MOTOR

Shido Lithium-ion Accu

Shido Lithium Motorfiets Accu

De Shido Lithium accu's behoren tot de jongste generatie lithium-ion accu's en zijn gewild om hun qualiteit, onschadelijkheid, extreem laag gewicht en hoge vermogen.
De batterijen bestaan uit een verbinding van lithium, ijzer en fosfaat (LiFePO4) die de elektrische geleiding aanzienlijk bevordert.  Met het model "CONNECT"gaat Shido nog een stapje verder, met een APP(Android & IOS)kun je via bluetooth de status van de accu bekijken.

De Shido Lithium ION is een echte startbatterij en zeer geschikt voor jouw motorfiets, jet-ski, sneeuw / waterscooter of ander sport voertuig. Vooral circuitracers lopen weg met deze accu vanwege het gewicht dat tot wel 65 procent lager ligt dan bij conventionele accu's.

De voordelen van Lithium:
- tot 50% meer startcapaciteit
- zeer hoog cyclisch vermogen
- 80% lichter dan een normale motoraccu
- Snel oplaadbaar met hoge laadspanning
- Lage zelfontlading - voorraad langer dan een jaar houdbaar zonder tussentijds laden.
- In alle posities te monteren
- Bevat geen verontreinigende stoffen 

Let op!
De laadspanning van de Motorfiets mag MAXIMAAL 15 Volt bedragen. Komt de spanning daarboven, dan verhoog je het risico dat de accu defect gaat. Deze accu MOET/MAG alleen geladen worden met een speciaal daarvoor bestemde Lithium acculader.

Als Private Label wordt deze Shido batterij vervaardigd door één van de grootste batterijleveranciers uit Japan. Shido batterijen worden geproduceerd volgens zéér strenge kwaliteitsnormen. Als je op zoek bent naar een probleemvrije batterij, dan heb je ze bij deze gevonden!
Shido Lithium batterijen bevatten vier in serie geschakelde lifePO4-cellen (Lithium Iron Phosphate) van 3.2 volt. Samen levert dat 12.8 volt op, perfect als startbatterij voor motorfietsen. Het elektronische batterijmanagementsysteem (BMS) verdeelt de lading gelijkmatig over de vier cellen. Dankzij een ingebouwde kleine weerstand kan deze lithiumbatterij een hele hoge startcapaciteit genereren. Krachtig en snel, met andere woorden. De batterijstatus kan ten allen tijde gecontroleerd worden door middel van een drukknop.

  • 3 led = Spanning > 13,15V, batterij volledig geladen en klaar voor gebruik
  • 2 led = Spanning > 13V, batterij kan de motor starten maar wordt best geladen
  • 1 led = Spanning < 12,8v, batterij moet geladen worden

Lithiumbatterijen bieden een superieure startcapaciteit en zijn tot 80% lichter dan traditionele batterijen. Ook een langere levensduur (geen sulfatering) en een lagere zelfontlading zijn ontegensprekelijk troeven.
Opgelet: lithiumbatterijen zijn gevoeliger aan negatieve (of lagere) temperaturen. Het is in dat geval aangewezen eerst de verlichting 10 tot 15 seconden aan te zetten en op die manier de batterij op te warmen, vooraleer de motorfiets te starten.Sort by:

SHIDO LITHIUM ION PRIJSAANVRAAG

SHIDO LITHIUM ION PRIJSAANVRAAG

SHIDO LITHIUM ION PRIJSAANVRAAG Fabr.nr. : Op aanvraag EAN : 5414837136262* Cross Ref. : Zie tekst oude accu Important: Download User...


Prijs op aanvraagPrijs op aanvraag

SKYRICH HJP14B-FP LITHIUM (OP)

SKYRICH HJP14B-FP LITHIUM (OP)

SKYRICH HJP14B-FP LITHIUM ACCU Overcharge Protection (OP) The Skyrich battery has an advanced battery management system (BMS), which in addition to...

€125.00


Toevoegen:
Nieuwe artikelen voor oktober - Accu & Laders


Klik hier voor de Customparts Holland


Copyright © 2021 Roukama Holland. Powered by Zen Cart
Klik hier voor de Customparts Holland